Partners

We zijn ervan overtuigd dat samenwerken elkaar versterkt en helpt in een verdere groei. Dit heeft al meermaals geleid tot succes, waarbij onze opdrachtgevers voor meerdere zaken bij ons terecht konden of werden doorverwezen naar één van onze partners. Deze opdrachtgevers hebben de samenwerking met deze partners als professioneel en prettig ervaren.

Hierdoor kan Buro van Dormalen gespecialisseerde diensten blijven bieden op het vlak van ontwikkeling voor mens en organisatie.

Onze partners zijn actief op het vlak van:

  • Recruitment
  • Grensarbeid
  • Assessments
     

 

 

WorkingED-  (Inter)national Recruitment beschikt over ruim 15 jaar ervaring op het gebied van werving & selectie, interim professionals en als HR Business partner in internationale en multiculturele werkomgevingen in diverse branches (logistiek, customer service, automotive, productie, mail-order, chemiie, software, pharma, groothandel). WorkingED focust zich de laatste jaren met name op de pro-actieve werving van personeel in Duitsland, Nederland en België. Door hun ervaring als HR Business partner zijn zij in staat in te spelen op de wensen van een klant. 
www.workingED.euAnita van Dormalen
HRD interim, adviseur, trainer en coach
 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.