HR Development

Wij bieden advies en begeleiding met betrekking tot uw personeelsontwikkelingsbeleid. Zowel op strategisch, tactisch of operationeel niveau kunnen wij van toegevoegde waarde zijn. Voorbeelden zijn o.a. wanneer u denkt aan een andere leidinggevende stijl, wijzigingen in de bedrijfsvoering die vragen om andere competenties en/of het opzetten van een HR development afdeling.

Als er bij directie, het management of op afdelingsniveau behoefte is aan een sparringpartner, adviseur, mentor of coach, dan zijn wij er om u te ondersteunen in het realiseren van uw doelstellingen!

 

Friends

Zowel voor kleine als grote organisaties kan de duur en het aantal uren van inhuur waaraan behoefte is een drempel vormen om ons in te huren. Daarom werken wij met de mogelijkheid om 'Friends' te zijn. Dat betekent dat uw organisatie middels een 1 jaar abonnement met ons samenwerkt. Als beloning krijgt u de inhuur uren voor een vriendenprijs. Vanaf gemiddeld 8 uren inhuur per maand kunt u gebruik maken van onze ervaring, kennis en vaardigheden tegen dit gereduceerd tarief. Wij hechten waarde aan langdurige fijne contacten!
*U kunt ons uiteraard ook incidenteel inhuren. Dan vragen we een marktconform uurtarief.
Bel ons gerust voor een vrijblijvend overleg over de mogelijkheden.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.