HR Development

Er wordt advies en begeleiding geboden met betrekking tot uw personeelsontwikkelingsbeleid. Zowel op strategisch, tactisch of operationeel niveau kan ik van toegevoegde waarde zijn. Voorbeelden zijn o.a. wanneer u denkt aan een andere leidinggevende stijl, wijzigingen in de bedrijfsvoering die vragen om andere competenties en/of het opzetten van een HR development afdeling.

Als er bij directie, het management of op afdelingsniveau behoefte is aan een sparringpartner, adviseur, mentor of coach, dan ben ik er graag er om u te ondersteunen in het realiseren van uw doelstellingen!

 

Friends

Zowel voor kleine als voor grote organisaties kan de duur en het aantal uren van inhuur waaraan behoefte als een drempel ervaren worden om de kennis in te huren. Daarom werk ik met de mogelijkheid om 'Friends' te zijn. Dat betekent dat ik voor u en uw organisatie middels een 1 jaar abonnement samenwerk. Als beloning voor de lange termijn relatie, krijgt u de inhuur-uren voor een lagere prijs; Vanaf gemiddeld 8 uren inhuur per maand kunt u gebruik maken van ervaring, kennis en vaardigheden tegen dit gereduceerd tarief. Die 8 uren hoeven niet perse in 1 maand worden opgenomen; het is een gemiddelde over het hele abbonnementsjaar bezien. Ik hecht waarde aan langdurige fijne contacten!
*U kunt mij uiteraard ook incidenteel inhuren. Dan geldt een marktconform uurtarief.
Bel gerust voor een vrijblijvend overleg over de mogelijkheden.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.