HR advies en - interimmanagement

Heel graag adviseer en begeleid ik bij het doorvoeren van wijzigingen in beleid. Hierbij valt te denken aan een andere bedrijfsopzet, een andere cultuur, het opstarten van een bedrijf, wijzigingen in de bedrijfsvoering, nieuwe managementtechnieken, HRbeleid, HR instrumenten, coaching, training ect.

Als er bij directie, het management of op afdelingsniveau behoefte is aan een sparringspartner/ adviseur/ mentor/ coach, dan kom ik graag u ondersteunen in uw vragen!
NB: Ook voor praktische personeel en organisatie ondersteuning kunt u bij terecht!

Friends

U kunt vrienden worden met Buro van Dormalen: Zowel voor kleine als grote organisaties kan de duur en het aantal uren van inhuur waaraan behoefte is een drempel vormen om iemand in te huren. Daarom werk ik met de mogelijkheid om 'Friends' te zijn. Dat betekent dat ik met u en uw organisatie 1 jaar lang samenwerkt tegen een vriendenprijs. Vanaf gemiddeld minimaal 8 uren per maand kunt u al gebruik maken van ervaring, kennis en vaardigheden op bovengenoemde gebieden tegen dit gereduceerd tarief. Ik hecht namelijk waarde aan langdurige fijne contacten!
Bel ons gerust voor een vrijblijvend overleg.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.