HR advies en - interimmanagement

Wij bieden advies en begeleiding bij het doorvoeren van wijzigingen in beleid. Hierbij valt te denken aan een andere bedrijfsopzet, een andere cultuur, het opstarten van een bedrijf, wijzigingen in de bedrijfsvoering, nieuwe managementtechnieken, HRbeleid, HR instrumenten, coaching, training ect.

Als er bij directie, het management of op afdelingsniveau behoefte is aan een sparringspartner/ adviseur/ mentor/ coach, dan zijn wij er om u te ondersteunen in uw vragen! NB: Ook voor praktische personeel en organisatie ondersteuning kunt u bij ons terecht!

Friends

U kunt vrienden worden met Buro van Dormalen: Zowel voor kleine als grote organisaties kan de duur en het aantal uren van inhuur waaraan behoefte is een drempel vormen om iemand in te huren. Daarom werken wij met de mogelijkheid om 'Friends' te zijn. Dat betekent dat uw organisatie met ons 1 jaar lang samenwerkt tegen een vriendenprijs. Vanaf gemiddeld minimaal 8 uren per maand kunt u al gebruik maken van onze ervaring, kennis en vaardigheden op bovengenoemde gebieden tegen dit gereduceerd tarief. Wij hechten namelijk waarde aan langdurige fijne contacten! Bel ons gerust voor een vrijblijvend overleg over de mogelijkheden.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.