actiVcoaching

Persoonlijke ontwikkeling is een actieve vorm van groeien, waarbij op alle niveau's verandering dient te ontstaan, zodat er sprake is van permanente groei. Hoe meer nieuwe inzichten en kennis met de zintuigen samenwerken, hoe dieper de verkregen inzichten en kennis zijn verankerd. Wij bieden daarom een een ge-upgrade vorm van coaching aan, waarbij hoofd, hart en handen samenwerken!
We praten niet alleen maar oefenen via verschillende opties. Deze vorm hebben we ontwikkeld vanuit verschillende expertises.

Tijdens een individueel coaching traject zetten we, rekening houdend met waar u voor openstaat, oefening in. Een ervaring werkt immers altijd dieper, overtuigender dan gelezen of gehoorde kennis. Een ervaring is tevens een goed middel voor ons geheugen om nieuwe inzichten en kennis makkelijk op te slaan. Hieronder geven wij u een indruk van welke activiteiten we o.a. tijdens een traject gebruik kunnen maken:

- drama/toneel
- wandelen
- schrijven
- fotograferen
- tekenen
- online gaming
- opstelling

Wij zijn professionals in het afstemmen en wij vinden het geweldig anderen te leren hoe je met een thema om kunt gaan op een creatieve wijze. We leveren echt maatwerk wat betreft inhoud, vorm en relatie. En dat is niet alleen goed maar voelt ook goed!  Bel ons en we vertellen u graag vrijblijvend meer!

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.