Burn-out of Bore-out begeleiding

Burn-out betekent letterlijk “opgebrand”. Mensen met een burn-out, voelen zich leeg, uitgeput of “op”. Vaak verliezen ze door de burn-out een groot deel van hun zelfvertrouwen en werkvoldoening. Een burn-out ontstaat door stress.
Daarentegen komt een Bore-out door te weinig uitdaging, verveling én heeft helaas hetzelfde effect op mensen!
 
Stress is een vorm van spanning die ontstaat door invloeden van buitenaf. Stress kan een lichamelijke of emotionele reactie oproepen. Vooral de mensen die willen presteren, die dienstbaar zijn, zich betrokken voelen en die hun werk niet willen laten liggen, gaan gebukt onder stress. Ze voelen zich heel verantwoordelijk voor het volbrengen van een taak en vergeten daarbij de verantwoordelijkheid die ze naar zichzelf hebben.
 
Een burn-out of bore-out is niet hetzelfde als een depressie, maar kan ermee verward worden door de sombere, soms depressieve stemming die vaak samen gaat met een burn-out of bore-out.
 
Het resultaat van onze begeleiding is, dat betrokkene weer een weg vooruit vindt die ervoor zorgt dat hij/zij niet meer uit balans raakt door "oud gedrag" dat daartoe leidde. Hij/zij heeft weer (meer) energie en gaat weer met plezier aan het werk. Bel ons voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden. Wij kijken al uit naar een prettige kennismaking!
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.