Co-creatie projecten

De term co-creatie of cocreatie wordt gebruikt bij het samenwerken van verschillende sectoren of intern tussen verschillende disciplines, zoals bijvoorbeeld school, bedrijf en overheid; of een financiële afdeling met de afdeling zorg etc. Zo'n samenwerking tussen verschillende groepen maakt samenwerking vaak extra moeilijk; ze spreken bijvoorbeeld elkaars taal niet, hebben andere drijfveren, ander doelen.

Cocreatie is een vorm van samenwerking, waarbij alle deelnemers invloed hebben op het proces en het resultaat van dit proces, zoals een plan, advies of product. Kenmerken van cocreatie zijn dialoog, 'common ground', enthousiasme, daadkracht en focus op resultaat.

Middels het Co-creatie wiel van Dr. Corry Ehlen, kunnen wij succesvol, gericht, voor een ieder duidelijke begeleiding bij verbeter- of innovatie trajecten. Het Co-creatiewiel is een inspirerend instrument! Anita van Dormalen is de enige gecertifeerd cocreatie coach in zuid Nedelrland.  
Niet eerder was er een instrument dat alle dimensies benoemt die van belang zijn bij cocreatie, de succesfactoren voor een innovatieteam integraal in kaart brengt, het proces in een team verbindt met de condities en de weg wijst naar innovatie en/of verbeteracties.
Mogen wij ook u helpen met een succesvolle cocreatie? Bel of mail ons voor meer informatie!
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.