Effectiever functioneren en/of samenwerken

Naast de thema's als persoonlijk en professioneel leiderschap, en organisatie cultuur, kan ik u ook ondersteunen in het creëren van een klimaat waarin effectiever functioneren en/of samenwerken 'gewoon' is. 
 
Een tool die ik bijvoorbeeld hier graag voor inzet is Profile Dynamics. Ik ben gecertificeerd hiervoor op zowel het niveau van het individu als op het niveau van teams. Deze tool geeft inzicht in de drijfveren van mensen; waarom mensen juist op die wijze handelen en communiceren; wat vooral wel en niet te doen; waar krijgen ze energie van en wat kost juist energie?
Doelen kunnen gelijk zijn maar over de weg ernaar toe kan anders gedacht worden. Wanneer er meer inzicht is kan er meer begrip ontstaan voor de persoon zelf alsook voor de anderen én er kunnen passende afspraken worden gemaakt. Opvolging van afspraken is vervolgens belangrijk. Zo ontstaat (nog) meer vertrouwen en motivatie om het 'juist' te doen. 
 
Laat u verrassen wat inzicht kan betekenen voor de sfeer, de motivatie en daarmee het resultaat; een effectiever functioneren en samenwerken. Bel of mail voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.