Fusie of reorganisatie begeleiding

Of er nu met meer medewerkers samengewerkt dient te worden of met minder, er zal serieus aandacht moeten zijn voor die mensen, het 'Sociaal kapitaal' in de organisatie, met name tijdens een fusie of reorganisatie. Zie de video over Mens & Organisatie ontwikkeling.
 
De dynamiek verandert; er komen collega's bij die een andere manier van werken hebben, andere ervaring misschien wel,....misschien zijn ze zelfs slimmer.....; kortom de veilgiheid verandert. En als er mensen vanwege een reorganiatie weg moeten, dan onstaan vragen als; nu moeten we met minder mensen hetzelfde werk doen?....Ik zal mijn collega missen....en met wie moet ik nu samenwerken.....en gaat dit wel lukken, of vlieg ik er dadelijk ook uit...; de veiligheid verandert.
Ik heb in het verleden wetenschappelijk bewezen oog, oor en de juiste kennis te hebben om u te ondersteunen met vragen zoals;"hoe houd ik mijn mensen gemotiveerd? "Hoe stimuleer ik ze tot samenwerken?  Hoe gaan we van 'hullie en zullie' naar een echte 'wij'? "Welke leidinggevende stijl past nu?" e.d. En vooral "hoe laat ik ze weer het veiligheidsgevole terugvinden?.
Desgewenst werk ik samen met u en uw organisatie om de gewenste ontwikkeling te realiseren Bel of mail voor meer informatie over de mogelijkheden. 
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.